Over ons

Over Elephantje

Sinds de introductie in 2004 is Elephantje uitgegroeid tot een rollator met een zeer betrouwbare staat van dienst. Terwijl alle andere rollators steeds goedkoper en minder robuust worden, blijft Elephantje streven naar een steeds hogere kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

CHK maakt alleen rollators. Daarom kunnen wij al onze aandacht, energie en middelen wijden aan onze Elephantje-rollators en ze zo steeds beter maken…!

Om te beginnen luisteren wij goed naar de feedback van gebruikers van alle soorten rollators (waaronder Elephantje) om te ontdekken wat deze gebruikers belangrijk vinden. Onze vertegenwoordigers gaan daarom vaak bij rollatorgebruikers op bezoek om hun waardevolle mening te vernemen.

Deze mening nemen wij vervolgens mee tijdens de vervaardiging van onze producten. Dankzij dit continue proces hebben wij alle kleine, maar belangrijke onderdelen van de Elephantje Light-rollator kunnen optimaliseren.
De Elephantje Light-rollator is daarmee niet alleen een product van CHK geworden, maar een creatie van alle gebruikers tezamen!
 
Gebruikers maakten ons ook attent op de groeiende behoefte aan een hogere Elephantje-rollator. Deze rollator wordt lichter, compacter en trilt minder bij de handgrepen als er over een hobbelige vloer wordt gereden.

Na jaren onderzoek en ontwikkeling mogen wij nu onze Elephantje De Luxe lanceren: een rollator die aan al deze wensen voldoet. Naast alle handige nieuwe kenmerken heeft de Elephantje De Luxe een fraai ontwerp tegen een prijs die minimaal 25% lager is dan andere moderne rollators in dezelfde categorie.

Dankzij de optimale prijs-kwaliteitverhouding worden Elephantje-rollators altijd gezien als


BETAALBARE LUXE