Over ons

Begeleidt je naar geluk!

Over Elephantje Rollators

Sinds de introductie in 2004 is Elephantje uitgegroeid tot een rollator met een zeer betrouwbare staat van dienst. Elephantje is vanaf de start blijven streven naar een steeds hogere kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

Omdat we de Elephantje rollatoren ook zelf maken, kunnen wij al onze aandacht, energie en middelen wijden aan het verbeteren van de Elephantje-rollators.

Om te beginnen luisteren wij goed naar de feedback van gebruikers om te ontdekken wat deze gebruikers belangrijk vinden. Onze vertegenwoordigers gaan daarom vaak bij rollatorgebruikers op bezoek om hun waardevolle mening te vernemen.

Deze mening nemen wij vervolgens mee tijdens de vervaardiging van onze producten.

Dankzij dit continue proces hebben wij alle kleine, maar belangrijke onderdelen van de Elephantje Lichtgewicht rollator kunnen optimaliseren.

De Elephantje Lichtgewicht rollator is daarmee niet alleen ons product geworden, maar een creatie van alle gebruikers tezamen!

Flex Mobility BV (handelend onder de naam Elephantjeoutlet.com) biedt de rollator aan particulieren aan. Het zusterbedrijf van Flex Mobility BV (CHK BV) verkoopt de Elephantje rollator ook aan diverse thuiszorgwinkels in Nederland en België.

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie opvragen?
Schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen!

    Winkelwagen